Hoi ik ben Sanna,
Heb je behoefte aan mijn advies als vertrouwenspersoon? Ik help je graag!
Waarom samenwerken met Meiwurkje?
  • Persoonlijk
  • Jarenlange ervaring
  • Jij staat centraal!
  • Snel contact!
  • Altijd welkom!

Graag stel ik mezelf aan je voor als Vertrouwenspersoon bij Meiwurkje Uitzendburo en Meiwurkje Zorg. Ik ben Sanna Draaisma, getrouwd en moeder van twee jongens. In het begin van 2023 heb ik mijn opleiding afgerond en ben ik gecertificeerd als Vertrouwenspersoon.

Wanneer je te maken krijgt met een arbeidsconflict, valt dit op zichzelf niet onder het takenpakket van een Vertrouwenspersoon. Echter, als dit conflict resulteert in ongewenst gedrag, ben ik er om je bij te staan. Bij twijfel, aarzel niet om contact met me op te nemen; we kunnen er samen naar kijken.

Als je op je werk tegen dergelijke problemen aanloopt, ben ik er om je te ondersteunen. Dit kan variëren van situaties zoals (seksuele) intimidatie, pesten, discriminatie, tot agressie en/of geweld.

Ik begrijp dat het soms moeilijk kan zijn om deze zaken te bespreken met iemand binnen het bedrijf. Wat je met mij deelt, blijft vertrouwelijk. Samen bekijken we wat jij nodig hebt, en zonder jouw toestemming zal ik niets met je werkgever of leidinggevende bespreken. Jij staat aan het roer van jou melding, ik sta naast je.

Of je nu wilt mailen, bellen of appen, ik probeer binnen 24 uur na je bericht contact met je op te nemen. We kunnen dan afspreken om elkaar persoonlijk te ontmoeten of om samen te (video)bellen.

Mijn contactgegevens zijn als volgt:

  • Telefoon- en appnummer: 06 – 83 49 85 06
  • E-mailadres: vp@kantoordejong.nl

Met vriendelijke groet,

Sanna Draaisma

info@meiwurkje.nl
We streven ernaar je e-mail binnen 24 uur te beantwoorden.
Tel. 0513 - 20 12 10
Dagelijks telefonisch bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur.
Samenkomen?
Transportwei 2 - 8501 ZP Joure
Of in Lemmer of Heerenveen op afspraak