Contact met Meiwurkje
Heb je interesse, vragen of wil je een afspraak maken? We helpen je graag!
Waarom samenwerken met Meiwurkje?
  • Persoonlijk
  • Jarenlange ervaring
  • Jij staat centraal!
  • Snel contact!
  • Altijd welkom!
Samenwerken

Met Meiwurkje kom je verder!

Meiwurkje Uitzendburo bestaat uit een ervaren, herkenbaar en hecht team in de uitzendbranche. Wij werken vanuit Lemmer en Heerenveen door en voor heel Noord-Nederland en hebben een ruim aanbod aan werk en banen.

  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundig
  • Samenwerken

Deze nuchtere waarden staan voor wie we zijn en voor hoe we met jou omgaan. Het houdt ons scherp en alert. Deze waarden zetten we graag om in echte daden. En dat doen we gewoon. Voor onze uitzendkrachten en werkgevers. Want, het gaat uiteindelijk om jou, jij staat bij ons altijd centraal.

Meiwurkje Uitzendburo is opgericht in 2010 en heeft uitzendbureaus in Lemmer en Heerenveen. Wij zijn actief met werk in Noord-Nederland. Met passie en liefde voor het vak proberen wij elke dag weer de beste match te vinden tussen vraag en aanbod.

Wij zijn betrouwbaar en zijn lid van de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU). Bovendien zijn wij in het bezit van alle noodzakelijke certificeringen en keurmerken. In de NBBU-video zie je wat deze samenwerking inhoudt.

Ons team

Irma Agricola

Spontaan, oprecht en persoonlijk zijn typerende kenmerken die mij goed omschrijven. Een blije medewerker en een tevreden werkgever. Dat vind ik belangrijk!


 

Anton de Jong
Het vertrouwen dat ik krijg van onze flexwerkers en bedrijven, motiveert mij maximaal om de zaken optimaal voor hen te regelen.

 


 

Rob de Jong

Persoonlijk contact, vertrouwen en aandacht met zowel de uitzendkracht als de ondernemer zijn belangrijke pijlers voor Rob. We gaan voor een langdurige samenwerking met zowel de uitzendkracht als de opdrachtgever. Rob is deskundig in arbeidszaken en loontechnische zaken.


 

Anne Rottiné

Samenwerken, kennis delen en vooral veel plezier hebben in de dingen die je doet zijn voor Anne een pre. De verbindende schakel zijn tussen uitzendkracht en bedrijven vindt Anne prachtig om te doen. Helemaal als dit tot een jarenlange samenwerking leidt. Anne is een deskundig belastingadviseur (I.B.-specialist).


 

Koos Hoekstra

Netwerken uitbouwen is de manier om een werkgever en werknemer bij elkaar te brengen. Met veel enthousiasme mensen bij elkaar brengen. Hier haal ik veel energie uit. De huidige tijd vergt nieuwe manieren van werven van personeel en inleners. Koos is gespecialiseerd in het deskundig en innovatief verbeteren van bedrijfsprocessen.

Samenwerken met Meiwurkje

Ben jij werkgever en op zoek naar gedreven jong talent? Wij detacheren gemotiveerde potentiële medewerkers die echt bij jouw bedrijf passen.

info@meiwurkje.nl
We streven ernaar je e-mail binnen 24 uur te beantwoorden.
Tel. 0514 - 53 30 07
Dagelijks telefonisch bereikbaar tussen 8.00 en 17.00 uur.
Samenkomen?
Lemmer: Houtsaachmole 13a
Heerenveen: van Maasdijkstraat 54