Contact met Meiwurkje
Heb je interesse, vragen of wil je een afspraak maken? We helpen je graag!
Waarom samenwerken met Meiwurkje?
  • Persoonlijk
  • Jarenlange ervaring
  • Jij staat centraal!
  • Snel contact!
  • Altijd welkom!
Samenwerken

Met Meiwurkje kom je verder!

Meiwurkje Uitzendburo bestaat uit een ervaren, herkenbaar en hecht team in de uitzendbranche. Wij werken vanuit Lemmer en Heerenveen door en voor heel Noord-Nederland en hebben een ruim aanbod aan werk en banen.

  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundig
  • Samenwerken

Deze nuchtere waarden staan voor wie we zijn en voor hoe we met jou omgaan. Het houdt ons scherp en alert. Deze waarden zetten we graag om in echte daden. En dat doen we gewoon. Voor onze uitzendkrachten en werkgevers. Want, het gaat uiteindelijk om jou, jij staat bij ons altijd centraal.

Meiwurkje Uitzendburo is opgericht in 2010 en heeft uitzendbureaus in Lemmer en Heerenveen. Wij zijn actief met werk in Noord-Nederland. Met passie en liefde voor het vak proberen wij elke dag weer de beste match te vinden tussen vraag en aanbod.

Wij zijn betrouwbaar en zijn lid van de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU). Bovendien zijn wij in het bezit van alle noodzakelijke certificeringen en keurmerken. In de NBBU-video zie je wat deze samenwerking inhoudt.

Ons team

Margreet Nieuwland

Werk is belangrijk voor iedereen, dus maak ik graag de perfecte match tussen bedrijf en talent. Met 25 jaar ervaring ken ik het klappen van de zweep en zet ik mijn kennis en ervaring graag in voor werkzoekende en werkgever. ‘Zeggen wat je doet en doen wat je zegt!’ Dat is mijn motto.

 


 

Koos Hoekstra

Netwerken uitbouwen is de manier om een werkgever en werknemer bij elkaar te brengen. Met veel enthousiasme mensen bij elkaar brengen. Hier haal ik veel energie uit. De huidige tijd vergt nieuwe manieren van werven van personeel en inleners. Koos is gespecialiseerd in het deskundig en innovatief verbeteren van bedrijfsprocessen.


 

Rob de Jong

Persoonlijk contact, vertrouwen en aandacht met zowel de uitzendkracht als de ondernemer zijn belangrijke pijlers voor Rob. Ik ga voor een langdurige samenwerking met zowel de uitzendkracht als de opdrachtgever. Ik ben deskundig in arbeidszaken en loontechnische zaken.


 

Anne Rottiné

Samenwerken, kennis delen en vooral veel plezier hebben in de dingen die je doet zijn voor mij een pre. De verbindende schakel zijn tussen uitzendkracht en bedrijven vind ik prachtig om te doen. Helemaal als dit tot een jarenlange samenwerking leidt. Ik ben een deskundig belastingadviseur (I.B.-specialist).

Samenwerken met Meiwurkje

Ben jij werkgever en op zoek naar gedreven talent? Wij zoeken en vinden gemotiveerde potentiële medewerkers die echt bij jouw bedrijf passen.

info@meiwurkje.nl
We streven ernaar je e-mail binnen 24 uur te beantwoorden.
Tel. 0513 - 20 12 10
Dagelijks telefonisch bereikbaar tussen 8.00 en 17.00 uur.
Samenkomen?
Lemmer: Houtsaachmole 13a
Heerenveen: van Maasdijkstraat 22