Hoi ik ben Margreet,
Heb je interesse, vragen of wil je direct solliciteren op deze vacature? Ik help je graag!
Waarom samenwerken met Meiwurkje?
  • Persoonlijk
  • Jarenlange ervaring
  • Jij staat centraal!
  • Snel contact!
  • Altijd welkom!

Volgens de Arbowet is de inlenende werkgever (opdrachtgever) zowel verantwoordelijk voor de veiligheid en gezondheid van zijn eigen, vaste werknemers, als die van de uitzendkrachten in zijn bedrijf. Samen streven we altijd naar een gezonde en veilige werkplek voor de uitzendkracht.

Corona

Momenteel houdt het coronavirus de hele wereld in zijn greep. Meiwurkje Uitzendburo is er erop ingesteld om samen het coronavirus maximaal onder controle te houden. Wij brengen onze uitzendkrachten op de hoogte van de door het RIVM opgestelde richtlijnen. Ook houden we ons als uitzendbureau aan alle door de opdrachtgever opgestelde maatregelen.

Het coronavirus onder controle houden, doen we samen.

De Rijksoverheid heeft een heldere instructie opgesteld onder de naam ‘Veilig en gezond wonen en werken’. Deze instructie geeft aan welke maatregelen er in Nederland gelden en wat de juiste manier is om met deze maatregelen om te gaan.

  • Instructie Veilig en gezond wonen en werken in de coronacrises

Vragen over het coronavirus?

Neem dan contact op Anton of Margreet. Daarnaast kun je op de website van de Nederlandse Rijksoverheid meer informatie vinden over het coronavirus.

info@meiwurkje.nl
We streven ernaar je e-mail binnen 24 uur te beantwoorden.
Tel. 0513 - 20 12 10
Dagelijks telefonisch bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur.
Samenkomen?
Transportwei 2 - 8501 ZP Joure
Of in Lemmer of Heerenveen op afspraak