Contact met Meiwurkje
Heb je interesse, vragen of wil je een afspraak maken? We helpen je graag!
Waarom samenwerken met Meiwurkje?
  • Persoonlijk
  • Jarenlange ervaring
  • Jij staat centraal!
  • Snel contact!
  • Altijd welkom!

Op zoek naar geschikte mensen?

Ben jij werkgever en op zoek naar gedreven jong talent? Wij detacheren gemotiveerde potentiële medewerkers die echt bij jouw bedrijf passen. Met meer dan 20 jaar ervaring en een netwerk van meer dan 500 specialisten ben je bij ons in goede handen om geschikt personeel te vinden. Bij Meiwurkje kijken we verder dan enkel een functieomschrijving en een profiel. Jij staat centraal!

Wij verbinden

Wij geloven erin dat we pas geschikte kandidaten kunnen zoeken wanneer we een goed beeld hebben van wat voor mensen binnen jouw organisatie passen. Daarom voeren we altijd een persoonlijk gesprek op locatie.

Zodra we een goed beeld hebben van jouw organisatie en de mensen die daarbij passen, gaan we aan de slag om geschikte mensen te zoeken. Voordat we gaan verbinden willen we ook van hen weten of zij zich zouden zien werken binnen jouw bedrijf. Na de gesprekken ben je vrij om talenten in dienst te nemen of via Meiwurkje onder contract te zetten.

Jij neemt de leiding over je nieuwe werknemer en wij dekken de risico’s.

Uitzenden, detacheren en zzp-bemiddeling

Uitzenden

U bent op zoek naar een tijdelijke werknemer? Dan adviseren wij u iemand in te huren op uitzendbasis. U zet onze krachten in op het moment dat u ze nodig heeft. De voordelen voor u? Flexibiliteit, kostenbesparing, geen administratieve rompslomp en minder risico. U kunt rekenen op gemotiveerde medewerkers die zich willen inzetten voor uw organisatie. Meiwurkje fungeert als werkgever en vervult daarin dan ook alle verplichtingen.

Detacheren

U heeft voor langere tijd gemotiveerde professionals nodig, maar kunt nog niet overzien of die behoefte structureel is? Dan biedt detacheren een mooie oplossing: wel de zekerheid van professionele werknemers maar niet de risico’s van een vast contract. Het grootste voordeel van detacheren is dat u mensen maar tijdelijk aan u bindt.

ZZP-bemiddeling

Bent u ZZP’er? Meiwurkje verzorgt afhankelijk van uw wensen de bemiddeling, overeenkomsten, facturen en uw debiteurenbeheer. Zo heeft u meer tijd voor uw eigen werkzaamheden. Dankzij ons grote netwerk kunnen we daarnaast opdrachtgever en ZZP’er verbinden. Bel of mail als u hier meer over wilt weten.

Samenwerken met Meiwurkje

Ben jij werkgever en op zoek naar gedreven talent? Wij zoeken en vinden gemotiveerde potentiële medewerkers die echt bij jouw bedrijf passen.

info@meiwurkje.nl
We streven ernaar je e-mail binnen 24 uur te beantwoorden.
Tel. 0513 - 20 12 10
Dagelijks telefonisch bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur.
Samenkomen?
Transportwei 2 - 8501 ZP Joure
Of in Lemmer of Heerenveen op afspraak